Šumavské houbové pečenáče

Delikatesa z lesních a pěstovaných hub

Charakteristika:

Netradiční úprava houbových kloboučků do podoby smažených a originálně naložených pečenáčů

Doporučené použití:

Šumavské houbové pečenáče mají uplatnění především ve studené kuchyni.

Hodí se jako studený předkrm pro milovníky mírně kyselých, ale přitom lahodných pokrmů z hub.

Šumavské houbové pečenáče

Grilované houbové kloboučky

Lahodná pochoutka z lesních a pěstovaných hub

Charakteristika:

Grilované a okořeněné kloboučky hub naložené v oleji. Kořenící směsi charakterizují čtyři různé kuchyně, lahůdku nabízíme ve variantách po chodsku, provensálsku, maďarsku a indicku.

Doporučené použití:

Grilované houbové kloboučky v oleji mají široké uplatnění ve studené i teplé kuchyni.

Ve studené je lze například podávat samotné jako chuťovku nebo jako doplněk na chlebíčky či bagety.

Grilované houbové kloboučky na talíři