- Slané pochutiny
Šumavské houbové pečenáče
Delikatesa z lesních a pěstovaných hub
Charakteristika:
Netradiční úprava houbových kloboučků do podoby smažených a originálně naložených pečenáčů
Doporučené použití:
Šumavské houbové pečenáče mají uplatnění především ve studené kuchyni.
Hodí se jako studený předkrm pro milovníky mírně kyselých, ale přitom lahodných pokrmů z hub.
Grilované houbové kloboučky
Lahodná pochoutka z lesních a pěstovaných hub
Charakteristika:
Grilované a okořeněné kloboučky hub naložené v oleji. Kořenící směsi charakterizují čtyři různé kuchyně, lahůdku nabízíme ve variantách po chodsku, provensálsku, maďarsku a indicku.
Doporučené použití:
Grilované houbové kloboučky v oleji mají široké uplatnění ve studené i teplé kuchyni.
Ve studené je lze například podávat samotné jako chuťovku nebo jako doplněk na chlebíčky či bagety.