- Koření a dochucovadla
Hříbková houboláda
Jedinečný kořenící krém z pravých hřibů
Charakteristika:
Chuťově nezaměnitelný krém z pravých hřibů. Konzistence velmi podobná majonéze.
Doporučené použití:
Hříbková houboláda je výborná všude tam, kde chceme dosáhnout výrazné a lahodné chuti pravých hřibů. Její využití najde široké uplatnění ve studené i teplé kuchyni.
Hříbkový pudr
Jemný kořenící prášek z fermentačně sušených pravých hřibů
Charakteristika:
Vysoce aromatický jemně mletý kořenící prášek z fermentačně sušených pravých hřibů
Doporučené použití:
Hříbkový pudr má široké využití především v teplé kuchyni, kdy jeho správným užitím dosáhnete opravdové a výrazné hříbkové chuti u konkrétních pokrmů.
Liškový pudr
Jemný kořenící prášek z fermentačně sušených lišek obecných
Charakteristika:
Vysoce aromatický jemně mletý kořenící prášek z fermentačně sušených lišek obecných
Doporučené použití:
Liškový pudr má široké využití především v teplé kuchyni, kdy jeho správným užitím dosáhnete velmi zajímavé a originální chuti u konkrétních pokrmů.
Hřibovitý pudr
Jemný kořenící prášek z fermentačně sušené směsi hřibovitých hub
Charakteristika:
Vysoce aromatický jemně mletý kořenící prášek z fermentačně sušených hřibovitých hub
Doporučené použití:
Hřibovitý pudr má široké využití především v teplé kuchyni, kdy jeho správným užitím dosáhnete opravdové a výrazné houbové chuti u konkrétních pokrmů.
Májovkový pudr
Jemný kořenící prášek z fermentačně sušených čirůvek májovek
Charakteristika:
Vysoce aromatický jemně mletý kořenící prášek z fermentačně sušených čirůvek májovek
Doporučené použití:
Májovkový pudr má široké využití především v teplé kuchyni, kdy jeho správným užitím dosáhnete velmi zajímavé a originální chuti u konkrétních pokrmů.