Hříbková houboláda

Jedinečný kořenící krém z pravých hřibů

Charakteristika:

Chuťově nezaměnitelný krém z pravých hřibů. Konzistence velmi podobná majonéze.

Doporučené použití:

Hříbková houboláda je výborná všude tam, kde chceme dosáhnout výrazné a lahodné chuti pravých hřibů. Její využití najde široké uplatnění ve studené i teplé kuchyni.

alt text is empty

Hříbkový pudr

Jemný kořenící prášek z fermentačně sušených pravých hřibů

Charakteristika:

Vysoce aromatický jemně mletý kořenící prášek z fermentačně sušených pravých hřibů

Doporučené použití:

Hříbkový pudr má široké využití především v teplé kuchyni, kdy jeho správným užitím dosáhnete opravdové a výrazné hříbkové chuti u konkrétních pokrmů.

Hříbkový pudr

Liškový pudr

Jemný kořenící prášek z fermentačně sušených lišek obecných

Charakteristika:

Vysoce aromatický jemně mletý kořenící prášek z fermentačně sušených lišek obecných

Doporučené použití:

Liškový pudr má široké využití především v teplé kuchyni, kdy jeho správným užitím dosáhnete velmi zajímavé a originální chuti u konkrétních pokrmů.

alt text is empty

Hřibovitý pudr

Jemný kořenící prášek z fermentačně sušené směsi hřibovitých hub

Charakteristika:

Vysoce aromatický jemně mletý kořenící prášek z fermentačně sušených hřibovitých hub

Doporučené použití:

Hřibovitý pudr má široké využití především v teplé kuchyni, kdy jeho správným užitím dosáhnete opravdové a výrazné houbové chuti u konkrétních pokrmů.

alt text is empty

Májovkový pudr

Jemný kořenící prášek z fermentačně sušených čirůvek májovek

Charakteristika:

Vysoce aromatický jemně mletý kořenící prášek z fermentačně sušených čirůvek májovek

Doporučené použití:

Májovkový pudr má široké využití především v teplé kuchyni, kdy jeho správným užitím dosáhnete velmi zajímavé a originální chuti u konkrétních pokrmů.

alt text is empty